Mijn blogberichten

De do’s en don’ts van inclusieve marketing

Diversiteit en gelijkheid zijn geen nieuwe termen, maar toch lijken ze de…

Jordy vertelt over zijn stage bij PSG

Let’s meet! Als programmeur in spe van 20 jaar oud, zijn websites…

Whatsapp, Signal of Telegram?

Whatsapp blijft een van de 10 meest gedownloade apps. Sinds de overname…

Zijn linkshandigen creatiever?

Michelangelo, Aristoteles, da Vinci, Gandhi, Rubens, David Bowie, Nietzsche, Jean-Paul Gaultier, Paul…

Ellen Paumen

MULTIDISCIPLINARY DESIGNER

Als volbloed grafisch ontwerper is een goed concept voor mij het allerbelangrijkst. Of het nu draait om webdesign, de opmaak van een magazine, het maken van een korte animatie of het ontwerpen van een hele huisstijl. Je design zal altijd sterker zijn wanneer je vertrekt van uit een goed idee. Met de juiste insteek kan je een design op meerdere niveaus laten werken waardoor het nèt wat meer diepgang krijgt.

Mijn werk bij PSG bestaat uit zeer uiteenlopende projecten. Ik zit niet graag vast in een routine dus deze variatie zorgt ervoor dat ik mijn creativiteit kwijt kan op de werkvloer. Als grafisch ontwerper krijg ik de kans om de visie van de klant tot leven te brengen. Die tevredenheid achteraf is het mooiste compliment. Het allerleukste om te doen? Een strak logo ontwerpen om dit daarna te implementeren in een nieuwe huisstijl en website.

Design staat overigens ook centraal in mijn vrije tijd. Naast het ontwerpen van logo’s en websites, ontwerp ik namelijk zelf kostuums om aan cosplay te doen. Kom dus gerust een babbeltje slaan als je me ooit tegenkomt op FACTS in Gent. Of je me zal herkennen, kan ik echter niet beloven! 😚

Meer weten over grafisch ontwerp of cosplay? Stel je vragen via: [email protected]