Categorie

Jordy vertelt over zijn stage bij PSG

Let’s meet!

Als programmeur in spe van 20 jaar oud, zijn websites en online applicaties niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse leven. Tijdens mijn opleiding aan PXL heb ik verschillende programmeertalen leren kennen. Een stage zou me helpen om ze vloeiend te leren spreken.

Hoe kwam je bij PSG terecht?
PSG Group was op zoek naar een developer. Toevallig kwam ik de vacature tegen op hun website en uit nieuwsgierigheid heb ik hierop geklikt. Ik ontdekte dat ze ook op zoek waren naar stagiaires. Het idee om te werken voor een bedrijf dat alles intern doet, sprak me enorm aan. In dit bedrijf kan ik van elke afdeling leren. Na mijn gesprek met Chris, een van de zaakvoerders, wist ik meteen dat PSG Group de perfecte plek was om mezelf te ontwikkelen als programmeur. De energie en sfeer in het bedrijf passen perfect bij mijn eigen werkstijl en ambities. Het is dus een goede match.

Op de vloer kon ik rekenen op een warm ontvangst. Elke dag voel ik me steeds meer thuis in het team. De werksfeer is leuk en inspirerend. I mean … wat is er nu niet leuk aan een begripvolle coach zoals Chris, dagelijks verse soep en af en toe een heerlijke Pizza Friday die niet alleen onze buiken maar ook onze hoofden vult met interessante informatie uit de sector. Kortom, PSG is voor mij een geweldige leer- en werkplek waar ik de juiste voedingsbodem heb gevonden om te groeien.

Wat staat er op het programma?

In de afgelopen zeven weken ben ik betrokken geweest bij verschillende projecten. Dit heeft me geholpen mijn kennis uit te breiden en verder vertrouwd te raken met de technieken en mogelijkheden binnen mijn vakgebied. Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren tijdens mijn stage bij PSG Group.

Momenteel help ik bij:
🧑🏼‍💻 Het ontwikkelen van webpagina’s.
🧑🏼‍💻 Het ontwikkelen van PHP-applicaties.
🧑🏼‍💻 Het onderhouden van bestaande websites.
🧑🏼‍💻 Het moderniseren van verouderde websites.

Wat gebeurt er na je stage bij PSG?

Programmeren is mijn passie, dus ik kan me niet voorstellen dat ik iets anders zou willen doen. Mijn stage duurt maar liefst 21 weken, wat ruim voldoende tijd is om de vaardigheden te ontwikkelen die ik nodig heb om een baan te vinden. Natuurlijk moet ik nog mijn diploma halen, maar ik ben vastberaden om mijn doelen te bereiken en mijn toekomstige carrière in dit wereldje voort te zetten.

Wil jij ook leren en succesvol worden binnen het PSG team?
Trek je stoute schoenen aan en stuur ons een (open) sollicitatie! ⚡ 🥾