Categorie

PSG Group haalt dmotion aan boord

Voortaan zal communicatiebureau dmotion voortvaren onder onze vlag. Een feestelijk moment om eens terug te kijken op een stukje PSG historie…

Daarvoor gaan we terug naar de jaren 90, toen founding father Kurt Dekeyzer zijn onderneming opbouwde. Met zijn reclamebureau focuste hij zich vooral op professionele fotografie, filmproducties, studiowerk en grafisch design.

Zo ontstond Photo Studio Graphics.

Enkele jaren geleden kwam Kurt in gesprek met Gunter Vanroy en Chris Schalenborgh. Zij timmerden tot op dat moment succesvol aan de weg met hun bedrijf Aranere, waarmee ze zich vooral richtten op webdesign en -development, maar ook diverse andere online en offline sales- en marketingactiviteiten. Na enkele gesprekken werd al snel duidelijk, dat werk en ambities van de drie mannen veel raakvlakken hadden. Hun liefdesbaby zag het levenslicht op Valentijnsdag 2019 in de vorm van een nieuwe firma PSG Creative.

De crossmediale aanpak, waarmee wij vandaag grafisch design, webdevelopment, marketing en communicatie, magazines, fotografie en videoproducties faciliteren, is uniek voor de ruime regio Hasselt. Dat is communicatie met veel facetten, waarmee we altijd vanuit het juiste perspectief het volledige spectrum belichten. Voor elk project of campagne met de juiste mix van specialisten en toch maar één aanspreekpunt voor de klant.

Nu Heidi en Diana samen met hun klantenportefeuille deel uitmaken van de PSG Group, zijn er nog meer vruchtbare opportuniteiten voor groei en bloei. De jarenlange ervaring en passie van de dames, vormen een waardevolle aanvulling op de visie en strategie van het PSG team.

Zij werken sinds 2010 samen als een complementair en creatief duo dat zich 100% thuis voelt in grafisch design en communicatieadvies. Hun insteek is observeren, adviseren, inspireren én connecteren, want ze zijn inmiddels goed gekend in het Limburgse netwerk. De focus van Heidi en Diana ligt vooral op merkidentiteit en visibiliteit. En dat klinkt ook bij ons als muziek in de oren.


Nood aan een rebranding of communicatieadvies?
Stuur ons een mailtje of bel ons.