Kom jij in aanmerking voor de FIT-subsidie?

Sinds het begin van de jaren 90 is de onmiskenbare invloed van globalisering steeds voelbaarder. De wereld is meer en meer verbonden door handel, reizen en communicatie, en dus is het slim om je bedrijfsstrategie hierop aan te passen. Heb jij veel zakelijke groei voor ogen? Dan heeft je onderneming nood aan een internationale en digitale communicatiestrategie. 

Een goede strategie trekt de aandacht van je klanten en bouwt vertrouwen op. 

Vanaf nu krijg je een forfaitaire subsidie bij Flanders Investment & Trade (FIT). En die subsidie is niet min. Je kan rekenen op een bijdrage van maar liefst € 3.000 per goedgekeurd dossier. En als je een kmo bent die nog niet vaak subsidies heeft ontvangen van FIT, kan de forfaitaire bijdrage zelfs oplopen tot € 4.500! 

Komt jouw onderneming hiervoor in aanmerking? 

Moet je zelfstandige zijn om van deze subsidie te genieten?

Om van deze subsidie te profiteren, moet je niet noodzakelijk zelfstandig zijn. Als je tussen 25% en 50% kapitaal of stemrecht hebt in een andere onderneming, kom je in aanmerking. Ook ondernemersorganisaties en (gemengde) kamers van koophandel die geen structurele financiering krijgen van FIT, komen in aanmerking voor deze subsidie. Deze subsidie geldt wel alleen voor externe ontwikkeling en vertaling van meertalige websites of webshops, bedrijfsfilms, sociale media, enzovoort.

Klinkt dit hele verhaal aanlokkelijk? Neem dan snel contact met ons op.