Een professionele fotograaf maakt het verschil

Beelden spreken voor zich. Dit kan een positief of negatief effect hebben op jouw merk of uitstraling.

Wil je beelden die tot de verbeelding spreken, representatief voor jouw bedrijf en jouw merk, dan kies je voor een professionele fotograaf. Hij vertaalt jouw merk in beelden die bijblijven, emoties oproepen, een merkbelofte voorstellen, de sfeer en de kernidee van jouw product of dienst weergeven. Goede beelden tonen prospecten en klanten wat ze kunnen verwachten van jouw merk en jouw bedrijf. Een onmisbare troef in het spel voor de aandacht van prospecten of klanten.

Beeldmateriaal voor uw website

Wanneer het tijd is voor een nieuwe website dan ga je investeren in een prachtig design, straffe tekst en digitale tools met een uitgekiend parcours voor de klant. Sla zeker de professionele fotografie niet over. Professionele beelden maken jouw website af. Klanten zien echt het verschil tussen een professioneel beeld of beelden die met de smartphone zijn gemaakt. Stockbeelden gebruiken kan best voor de algemenere beelden maar teveel ervan zorgt ervoor dat jouw website onpersoonlijk overkomt. Dikwijls komt de fotografie pas ter sprake aan het eind van het proces. En dat terwijl het internet een visueel schouwspel is en jouw website een winkel met een etalage.

Mooie beelden in jouw etalage, die inhoudelijk en visueel kloppen, verleiden de prospect of klant om de winkel te betreden. Dat is onmiskenbaar zo. De eerste indruk telt en zeker op het internet wordt dat bepaald door beelden die indruk maken.

Van idee tot foto

Professionele bedrijfsfotografie is dus een noodzaak! Hoe gaat dit nu precies in zijn werk?

Onze professionele fotograaf wordt gebriefd door de webdesigner en content director en werkt ook nauw met hen samen. Hij maakt zich vertrouwd met jouw bedrijfsidee, de layout en de structuur van de website en hij zorgt, in overleg met jou, voor de nodige insteek die jouw merk en de sfeer perfect op beeld vastlegt. De webdesigner houdt er rekening mee dat een website responsive is. Alle foto’s moeten goed zichtbaar zijn op alle toestellen, denk maar aan een computer, smartphone of tablet. Tenslotte kan je de foto’s ook gebruiken bijvoorbeeld op sociale media of voor een brochure. De foto’s zullen telkens opnieuw hun nut bewijzen. En zo maak je het verschil!

Bij PSG zijn we voorzien van een eigen fotostudio waardoor je zelf aanwezig kan zijn tijdens de shoot, of onze fotograaf komt graag op locatie shooten.

We helpen je graag met het visualiseren van jouw merk. Twijfel niet langer en contacteer ons nu.