Categorie

Een snuffel van Vins

Maak kennis met Vins, onze office dog!

Misschien heb je ons recent nog bezocht op ons kantoor in Hasselt? Dan heeft Vins je vast al begroet met zijn vriendelijke neusje. Enkele maanden geleden ging Kurt, een van de zaakvoerders van PSG Group, naar het asiel om een ezel te adopteren. Waarom? Dat leggen we bij een andere gelegenheid nog wel eens uit.

Vanuit zijn hok hoefde Vins, een schattige bordercollie, maar één keer oogcontact te maken met Kurt en de vonk sprong meteen over. Sinds die dag zijn ze onafscheidelijk. Vins volgt zijn nieuwe baasje overal en gaat daarbij ook graag op expeditie door ons gebouw. Niets ontgaat hem, tenzij hij even een dutje aan het doen is. Maar daarna pakt hij meteen de draad weer op, altijd vrolijk en nieuwsgierig. Inmiddels heeft hij intern al promotie gemaakt tot Chief Happiness Officer. Zijn collega’s vinden dat hartverwarmend, want hij is beste maatjes met iedereen.

De loononderhandelingen zijn wel nog gaande. Op zijn eisenlijst staan onder andere biologische hondenbrokken, dagelijks vers bronwater en tenminste drie wandelingen per dag. Wij denken dat Kurt daarbij aan het kortste eind van de lijn gaat trekken. Wordt vervolgd!

Denk je ook na over een office dog of wil je onze Vins eens ontmoeten?
Loop dan zeker eens bij ons binnen en misschien kunnen we je dan ook meteen helpen aan een verbeterde contentstrategie voor blogs en overige communicatie.