PSG is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille

Stilstand is achteruitgang!

Daar denken ze bij het Agentschap Ondernemen ook zo over. Trots dat we nu erkend dienstverlener zijn voor zowel Advies als Opleiding, leggen we graag even uit wat dit nu precies voor jouw bedrijf wil zeggen. 

Je kan als ondernemer een financiële steun krijgen wanneer je diensten gaat aankopen die de kwaliteit van je onderneming zullen verbeteren. Dankzij de kmo-portefeuille kan je opleidingen volgen of adviesdiensten inschakelen om stappen voorwaarts te nemen met je bedrijf en krijg je hiervoor subsidies. Het laten opstellen van een communicatieplan bijvoorbeeld of een opleiding volgen die jou of je werknemers zal helpen bij het uitvoeren van hun job. 

Is jouw bedrijf een kleine onderneming? Dan kan je van 30% steun genieten. Een middelgrote onderneming krijgt 20% steun. Per jaar kan je maximaal 7500 euro steun verkrijgen! 

Bij PSG bieden we adviesdiensten aan die de focus leggen op het verbeteren van het huidig of het toekomstig functioneren van jouw onderneming. We werken steeds op maat van iedere onderneming, leveren een verzameling van schriftelijke, specifieke, waardevolle raadgevingen en aanbevelingen. 

Het advies bestaat uit een analyse van de probleemstelling, een eigenlijk advies, een implementatieplan en begeleiding bij de implementatie. Voor de uitvoering van dit advies kan u bij ons, of een andere partij terecht. Dit advies draagt bij tot de versterking, de hervorming of het groeiproces van jouw onderneming. Elk advies is professioneel, neutraal en onafhankelijk en wordt op ethisch verantwoorde manier verstrekt. 

Aan de hand van dit advies zal je belangrijke beslissingen kunnen nemen over de haalbaarheid van jouw project. 

Enkele voorbeelden waarvoor je beroep kan doen op de kmo-portefeuille:

  • Het opstellen van een digitale strategie (marketingplan);
  • De conceptuele fase voor een nieuwe website, webshop of webapplicatie;
  • Het in kaart brengen van de bedrijfswerking en een voorstel tot verbetering.

→ Heb je vragen over onze dienstverlening en de kmo-portefeuille? Aarzel niet en contacteer ons via [email protected]

→ Wil je meer weten over het gebruik van de kmo-portefeuille? Neem dan een kijkje op de website van het Agentschap Ondernemen.