Mijn blogberichten

Heidi Wijgaerts

CREATIVE ACCOUNTMANAGER

Van offerte tot eindresultaat, als een creatieve duizendpoot sta ik te trappelen om onze klanten verder te helpen. Dankzij mijn achtergrond in grafisch ontwerp en als vroegere zaakvoerder bij dmotion communication, heb ik me ontpopt tot een krak in het zoeken van oplossingen. En nu, na jarenlang ervaring op te doen in de sector, kan ik bij PSG eindelijk mijn vleugels uitstrekken als onderdeel van een fantastisch team hoogvliegers.

“Yes we can” zeg ik ook wel eens. Een lijfspreuk die ik heb overgehouden uit mijn verleden in de VS en nog steeds elke toepas op mijn werk en persoonlijke leven. Dat mag je zowel aan onze klanten als aan mijn familie vragen. Want voor hen sta ik altijd paraat. Moet het toch ooit wat langer duren voordat ik op een mailtje antwoord? Dan ben ik wellicht naar een optreden van Natalia, want ook haar muziek is een passie van mij.

Wil je meer weten over grafisch ontwerp, accountmanagement of heb je een keertje zin om mee te gaan naar Natalia? Contacteer me via [email protected]