Kmo-portefeuille

PSG is geregistreerd dienstverlener van
de kmo-portefeuille

Om een erkenningscertificaat te behalen, moet een onderneming voldoen aan de KMOP-norm. Dit is een bundel van richtlijnen die bepaalt of een dienstverlener een betrouwbare partner is en of deze beschikt over een kwalitatief aanbod. De dienstverlener moet eerst een audit doorlopen bij een geselecteerd auditbureau. Hier wordt nagegaan of de dienstverlener voldoet aan de KMOP-norm.

PSG ontving het certificaat voor de dienst “Advies” & “Opleiding” van het Agentschap Ondernemen op 15/03/2021.

Erkenningsnummer Advies: DV.A241773
Erkenningsnummer Opleiding: DV.O241772

Wat is de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille (KMOP) is een subsidiemaatregel waardoor ondernemers van kleine (tot 50 werknemers) en middelgrote ondernemingen (tot 250 werknemers) financiële steun krijgen van de Vlaamse overheid. Kmo’s kunnen jaarlijks tot € 7.500 subsidies bekomen om opleidingen & adviesdiensten aan te schaffen om de kwaliteit van hun onderneming verbeteren. Een voorwaarde om de KMOP te gebruiken, is dat de ondernemer moet samenwerken met een erkend dienstverlener.

Welke diensten vallen hieronder?

Via de pijler ADVIES biedt PSG diensten aan met de focus op het verbeteren van het huidig of toekomstig functioneren van jouw onderneming. Een advies is een verzameling van schriftelijke, specifieke, waardevolle raadgevingen en aanbevelingen. Dit advies bestaat uit een analyse van de probleemstelling, een eigenlijk advies, een implementatieplan en begeleiding bij de implementatie. Dit advies draagt bij tot de versterking, de hervorming of het groeiproces van jouw onderneming.  ICT-advies is professioneel, neutraal en onafhankelijk en wordt op ethisch verantwoorde manier verstrekt. Het is op maat van jouw onderneming, fundamenteel onderbouwd en laat toe om een beslissing te nemen over de haalbaarheid van een project.

Enkele voorbeelden waarvoor je beroep kan doen op de kmo-portefeuille:

  • Het opstellen van een digitale strategie (marketingplan);
  • De conceptuele fase voor een nieuwe website, webshop of webapplicatie;
  • Het in kaart brengen van de bedrijfswerking en een voorstel tot verbetering.

Heb je vragen over onze dienstverlening en de kmo-portefeuille? Aarzel niet en contacteer ons via [email protected]

Wil je meer weten over het gebruik van de kmo-portefeuille? Neem dan een kijkje op de website van het Agentschap Ondernemen.

Bekijk hier de flow van onze samenwerking.