Mijn blogberichten

Sara Claassen

ACCOUNT MANAGER

Aan het begin van mijn carrière heb ik enkele jaren in event management gewerkt. Daar kwam ik in contact met uitdagingen op vlak van planning, het begeleiden van klanten en marketing. Je zou kunnen zeggen dat die periode me heeft klaargestoomd voor mijn job als account manager bij PSG. 

Van campagnes tot offertes, als account manager ben ik het aanspreekpunt bij PSG. Mijn job bestaat er uit om de noden van de klanten te vertalen naar mijn collega’s zodat zij elke opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Naast klantencontact ben ik ook verantwoordelijk voor de planning, die net zoals ik altijd in beweging is.

Wanneer ik niet op kantoor ben, zou je me wel eens kunnen tegenkomen op de Kloosterstraat in Antwerpen. Mijn favoriete plekje voor het shoppen van brocante. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met upcycling. Voorwerpen een tweede leven geven, is mijn uitlaatklep, mijn zoontje ‘DUUK’, mijn leven. 

Meer weten over marketing? Als aanspreekpunt speel ik je vragen met plezier door aan de juiste collega’s. Contacteer me via: sara@psg.be